foto's

Welkom bij Groei & Bloei Barneveld

Groei & Bloei Barneveld organiseert lezingen, geeft cursussen en verzorgt tuinexcursies in binnen- en buitenland. Naast plantenruilbeurzen en ieder jaar een open tuinen reeks doen we nog veel meer. Kijk maar eens op deze site of kom langs op een van de activiteiten. In de agenda vind je alle komende activiteiten.

Voorjaarsprogramma

Heb je het voorjaarsprogramma al in de bus gehad? Gebruik dan het digitale aanmeldformulier voor de workshops. Kijk in de agenda voor alle komende activiteiten van Groei & Bloei Barneveld.

Jubilarissen

Tijdens de afgelopen jaarvergadering zijn weer diverse jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: mw. v/d  Vliert , dhr. van Donkersgoed  en mw. van den Bor, geassisteerd door penningmeester Diane van Zandbrink. Op het inzetje, mw. v/d Glind, die de onderscheding later uitgereikt kreeg.

Ook voorzitter Hans Lubbers (rechts op de foto) kreeg een grote bos bloemen overhandigd als dank voor zijn 10 jarig voorzitterschap. Volgens de statuten moet hij na 10 jaar aftreden, maar omdat de vereniging nog altijd geen vervanger kan vinden gaat Hans - met goedkeuring van alle op vergadring aanwezige leden - nog een jaar langer door.

De oproep blijft echter staan:

Wil jij ons helpen in het bestuur? Neem dan contact op met voorzitter Opens window for sending emailHans Lubbers.

Nieuwsbrief

Schrijf nu in voor de gratis Groei & Bloei Barneveld nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten van onze afdeling.