Verrassing voor bejaarden- en verzorgingstehuizen

Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van Groei & Bloei Barneveld hebben we als vereniging, naast de nodige activiteiten voor onze eigen ruim 500 leden, wat extra's gedaan voor de ouderen in Barneveld en omgeving.

Daarom heeft een team vrijwilligers op woensdag 1 september 22 bloemstukken (taarten) gemaakt en deze stukken na afloop 's middags bij alle verzorigings en bejaardentehuizen aangeboden om hun entree of koffiekamer op te vrolijken.

Onderaan de pagina vind je de foto's van Ineke Helsdingen.

Luister naar het Radio 1 interview met Hans Lubbers

Ook de landelijke radio hoorde van de actie en belde voorzitter Hans Lubbers op om eens te vragen wat er gedaan was. Klik op de afspeelknop het radiofragment te beluisteren.

Kranten

Maar ook de kranten besteedden aandacht aan het uitdelen van de taarten. Onderstaand de artikelen uit Barneveld Vandaag en de Barneveldse krant (klik op de afbeeldingen om ze te vergroten).

Het artikel uit de Barneveldse krant
Page 1 of 3