PR-aanhanger

Tijdens de eerste open tuinen avond van 2011 heeft Groei & Bloei Barneveld haar nieuwe promotie aanhanger in gebruik genomen. De vereniging Groei & Bloei organiseert ieder jaar een open tuinen reeks waarbij partikulieren hun tuin open stellen voor leden van de vereniging.

Omdat er gedurende de zomer telkens een andere tuin wordt opengesteld, moet iedere week opnieuw de promotiestand opgebouwd worden, inclusief de koffie en thee voorzieningen voor de bezoekers. Speciaal daarvoor heeft Groei & Bloei Barneveld nu een aanhanger ingericht en aan de buitenzijde voorzien van enkele zeer fleurige tuinfoto's. Op de foto haalt PR-commissie voorzitter Sjaak van Vliet, het kleinste doosje –dat voor de suikerzakjes- uit de aanhanger.

Van Vliet: “Ik ben erg blij met deze prachtige aanhanger. We hoeven nu niet meer iedere week de auto vol te laden, maar alles blijft keurig in afgesloten bakken in de aanhanger zitten. Makkelijk, overzichtelijk en netjes. Ook de stand met tafels en stoelen hoef ik nu niet meer op en neer te slepen. En de kar zelf is al een promotie item op zichzelf. Een aanwinst voor de open tuinen.”

Klik op onderstaande foto's om de aanhanger in het groot te bekijken.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”