Diversen

Twitter

Naast het tijdschrift Groei & Bloei, kun je ons volgen via onze eigen voorjaars-, zomer- en najaarsboekjes. Daarnaast versturen we ook met enige regelmaat een e-mail nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes.

En je kunt ons nu ook volgen via twitter.

 

Wat is twitter?

Twitter is een website waar je een berichtje in kan tikken en als mensen jou dan ‘volgen’ krijgen zij dat bericht te lezen. Of simpeler voorgesteld: Je hangt in de supermarkt een briefje op waarop je schrijft dat je je border gaat beplanten en de volgende dag hebben een paar mensen daar op gereageerd en er ook een briefje onder gehangen waar zij wat op geschreven hebben. Ik heb dit nog voor je, of wil je dat van mij, of moet je daar een kijken die heeft ook wat moois. En zo hou je elkaar bezig...

Twitter is ongeveer hetzelfde, maar dan op de computer, dus dat reageren op elkaar gaat wat sneller. Bovendien kun je in een twitterbericht ook een link naar de website maken. In de vergelijking met de supermarkt zou je je adres op het briefje schrijven. Dan kunnen de lezers op die plaats gaan kijken.

Twitteren lijkt een beetje op SMS-en. Als je wat wilt vertellen stuur je een berichtje. Iedereen die je volgt kan dat berichtje dan lezen. Twitteren betekent kwetteren. In een bericht van maximaal 140 tekens vertel je wat je de anderen wilt laten weten.

In de rechterkolom van deze pagina zie je een overzicht van de laatste vier berichten die verstuurd zijn.

 

Ook volgen?

Wil je ons ook volgen? Ga dan naar http://twitter.com/groeienbloei en klik op de follow knop. Uiteraard moet je hiervoor zelf ook een twitter account hebben. Heb je dat nog niet, maak er dan een aan.