Zomerbollen 2017

Zomerbollenactie met korting!

We hebben opnieuw een prachtige zomerbollenactie, speciaal voor Groei & Bloei Barneveld leden.

Je kunt namelijk via de vereniging zomerbollen bestellen. En als Groei & Bloei Barneveld lid krijg je korting op je bestelling!

Zomerbollen bestellen

Het assortiment zomerbollen en -knollen dat je via de Groei & Bloei tuinen-shop kunt bestellen is dit jaar opnieuw uitgebreid. Bestel nu, voor een tuin vol exclusieve bloei in de zomer!

Alle beschikbare bollen kun je op de Groei & Bloei tuinen-shop website bekijken. Op de vermelde prijzen krijg je een extra korting van 10% en ondersteun je ook nog eens onze eigen vereniging! Bekijk het assortiment zomerbollen op:

Hoe werkt de zomerbollenactie:
1. Maak je keuze uit de collectie op internet.
2. Vul een bestellijst in.
3. Lever je bestelling vóór 1 maart in bij Hans Lubbers.
Dat kan op de ledenavond, maar ook via e-mail:
hans(at)beukenhof.info of per post aan Valkseweg 285, 3771 SG  Barneveld.

In maart afhalen en planten
Op de ledenavond van maart kun je de bollen afhalen. Bij de levering ontvang je meteen ook de factuur. Het totaalbedrag maak je dan over op IBAN NL91RABO 0143 7300 10 ten name van Groei & Bloei Barneveld, onder vermelding van 'Zomerbollen' en het factuurnummer. Het enige wat je dan nog rest, is de bollen in de grond te stoppen!

Bekijk het volledige assortiment zomerbollen op:
www.tuinen-shop.nl.