Barneveld

Contact bestuur en commissies

Voor algemene informatie over de website kun je contact opnemen met de webmaster via info(at)barneveld.groei.nl. Heb je specifieke vragen of opmerkingen voor één van de bestuurs- of commissieleden, neem dan direct contact met haar of hem op.


Voorzitter Riki van Boheemen

Bijna 40 jaar heb ik op De Boheemse Hof in Terschuur met veel plezier getuinierd. Veel kennis heb ik opgedaan uit het tijdschrift Groei & Bloei en door het volgen van cursussen en lezingen. Maar ook door het bezoeken van open tuinen en excursies, mensen ontmoeten met tuinieren als hobby. Als voorzitter hoop ik samen met een fijne groep bestuursleden en commissies jullie als leden te blijven enthousiasmeren. Ik sta altijd open voor suggesties en ideeën, kom daar gerust mee, samen maken we de vereniging!

Riki van Boheemen
06 37 02 49 07
groeivoorzitter(at)gmail.com


Secretaris Carry Hutten

Ik ben door een vriendin gewezen op Groei & Bloei Barneveld en ben toen op een open tuin avond lid gemaakt. Ik ben nu alweer vijf jaar secretaris. Thuis heb ik een grote tuin en een moestuin. Verder heb ik nog een paard,een hond, een paar kippen en teveel katten. Ik probeer zo vaak als mogelijk bij dingen die rond de zintuigentuin georganiseerd worden aanwezig te zijn.

Carry Hutten
Blankespoorsedijk 13
6741 LB Lunteren
0318  48 29 10
groeisecretaris(at)gmail.com


Penningmeester en ledenadministratie Ans Smit

Mijn naam is Ans Smit, ik ben 65 jaar en woon in Achterveld. Ik ben een buitenmens. Bij het 1e zonnestraaltje kun je mij vinden in de tuin of ergens in de natuur op de fiets of aan de wandel. Jarenlang heb ik op de boekhouding gewerkt. Toen ik de nieuwsbrief van Groei & Bloei voorbij zag komen, waarin een penningmeester gevraagd werd, was ik gelijk enthousiast. Ik ben tot 2 jaar terug lid geweest en ik weet dus welke leuke activiteiten de vereniging allemaal organiseert. Een nieuwe uitdaging voor mij! Ik ga mijn best doen om het werk van Diane zo goed mogelijk over te nemen.

Ans Smit
groeipenningmeester(at)gmail.com
IBAN: NL91 RABO 0143 7300 10 t.n.v. Groei & Bloei Barneveld te BARNEVELD


Richard van der Meer

Planten speelden al mijn hele leven een rol. Als kwekerszoon groeide ik op tussen de bloemen en vanaf 1993 run ik een hoveniersbedrijf vanuit Stroe. De betrokkenheid bij de enthousiaste club tuiniers van Groei & Bloei is ook echt een verrijking. Als bestuurslid was ik eerst betrokken bij de cursuscommissie en nu algemeen lid waarbij o.a. het reilen en zeilen rondom onze zintuigentuin mijn taak is. De leuke samenkomsten van onze verenging vind ik altijd gezellig en leerzaam. Wil je een keer meewerken of een kijkje nemen in de zintuigentuin, dan kun je mij dit altijd laten weten!

Richard van der Meer
groeicursus(at)gmail.com


Nieuwsbrief en redactie Yvonne van Riet

Een aantal jaren geleden struinde ik door een kringloopwinkel, en terwijl ik met een flinke stapel Groei & Bloei bladen door de winkel liep ontmoette ik een Groei & Bloei lid. Zij vertelde me dat Groei & Bloei meer is dan een tuinblad, dat het ook een vereniging is. Ik ben gelijk lid geworden. Niet lang daarna werd mij gevraagd mee te helpen in de cursuscommissie. Het was super om cursussen te organiseren en bij te wonen. Met een nieuw huis en een nieuwe tuin kon ik veel inspiratie op doen. Vorig jaar ben ik in het bestuur gaan meedraaien en denken en sinds een half jaar houd ik me vooral bezig met de inhoud van de nieuwsbrief. Graag wil ik alle nieuwsbrieflezers laten zijn wat een leuke actieve vereniging wij zijn. Naast het promoten van alle activiteiten van de vereniging en het terugblikken op diezelfde activiteiten zou ik ook graag de leden een mogelijkheid geven om via de nieuwsbrief ervaringen met elkaar te delen. Dus wil je iets met de andere leden delen? Ik hoor het graag. Stuur gerust een bericht naar groeiredactie(at)gmail.com, zo wordt de nieuwsbrief van ons allemaal: van, voor en door leden! 

Yvonne van Riet
groeiredactie(at)gmail.com 


Commissies

Cursussen

Vacant

Open tuinen

Leo de Hoop
06 51 18 65 69
leodehoop(at)kpnplanet.nl

Sociale contacten

Dorie Berendijk
0342 42 02 66
berendijk(at)kpnmail.nl