Barneveld

Terugblik op de tuinreis naar Overijssel

Woensdag 25 augustus is een groep van 32 Groei & Bloeiers met auto’s vertrokken naar een drietal tuinen in Luttenberg, Raalte en Olst.

Omdat reizen met een bus nog niet probleemloos kan werd gebruik gemaakt van eigen vervoer. De rijders dank voor het meenemen van leden die geen vervoer hadden. Onderbroken door een heerlijke lunch in Den Nul heeft iedereen kunnen genieten van mooie tuinen en heerlijk weer.

De start bij Nynke Atsma zette de toon. Een heerlijke tuin rondom een oude boerderij. Ondanks dat Nynke het alleen regelt was alles tip-top in orde, de koffie en zelfgemaakte chocoladecake verrukkelijk. 

Als tweede tuin bezochten wij Huis Beukenroode. Een kleine, van voor tot achter met veel gevoel voor stijl, gedecoreerde tuin rondom een beeldschoon wit huis. Groene elementen beheersen de tuinkamers.

Na de lunch bij Natuurcentrum den Nul vertrokken we naar tuin Fortmond. En tuin in de uiterwaarden rondom een huis die door het enorme sedumdak opging in de natuur. Grote groepen bloeiende planten geven de tuin iets landschappelijks. Met thee en koffie op de ruime terrassen completeerden deze reis, waarna iedereen tevreden huiswaarts reed.

Bekijk onderstaande foto's van Maas Brink.