Barneveld

Ja! Ik word lid en profiteer van deze mooie najaarsaanbieding.

Ik word lid van Groei & Bloei en ontvang de laatste 3 nummers van 2021 geheel gratis (waarde €23,97). Bovendien ontvang ik de Groei & Bloei special 'De Beginnerstuin' ter waarde van €8,99. En ik ontvang in 2022 een heel jaar lang het tijdschrift Groei & Bloei op de mat, met ook nog eens €18,50 korting. Daarnaast kan ik ook deelnemen aan alle activiteiten van de afdeling Barneveld van Groei & Bloei!
Voor deze aanbieding betaal ik slechts €56,45 (totale korting: €51.46!).
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag ik in 2020 geen lid zijn geweest.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.

Als je lid wordt via onderstaand formulier krijg je de laatste 3 nummers van 2021 gratis én de Groei & Bloei special 'De beginnerstuin', én korting op je lidmaatschap voor 2022!
Je krijgt dus driedubbel voordeel!

Ik word lid!

Als je Andere kiest, word je ingedeeld bij de afdeling in je woonomgeving.

Zijn er nog kleine lettertjes?

We houden niet van vervelende verrasingen dus als je lid wordt, ga je met de volgende voorwaarden akkoord.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen dienen ons te bereiken voor 1 oktober van het lopende jaar. Dit kun je ook nalezen in het colofon van het tijdschrift.