Barneveld

Terugblik op de Creatieve Avonturen met Vera de Boer en Ria

De afgelopen weken hebben we ons laten inspireren door de prachtige wereld van bloemschikken onder begeleiding van Vera de Boer, bijgestaan door de onmisbare steun van onze trouwe assistente Ria.

Krans van Creativiteit: Een Bloeiende Start

Met een blok steekschuim als basis hebben we samen een prachtige krans gevormd, omringd door bundeltjes hederablad. Deze krans diende als canvas voor onze creativiteit, waarop we speelse bollen, takjes en een assortiment aan kleurrijke voorjaarsbloemen plaatsten. Het resultaat was een waar kunstwerk dat de lente naar binnen bracht.

Op naar Nieuwe Avonturen: Een Bollenmanchet in het Vooruitzicht

Met de successen van onze krans nog vers in het geheugen, kijken we vol verwachting uit naar onze volgende uitdaging op 13 april: het maken van een bollenmanchet. Onder leiding van Vera en met de vertrouwde hulp van Ria zullen we opnieuw onze creativiteit de vrije loop laten en iets prachtigs creëren om ons huis te verrijken met de pracht van bloemen en de belofte van de lente.

Ontdek je Creatieve Zelf

Wil jij ook deelnemen aan onze bloemschikavonturen en je creatieve kant ontdekken? Sluit je dan aan bij onze gezellige groep onder leiding van Vera de Boer, met de onmisbare steun van Ria. Samen maken we van elke les een inspirerende reis door de wereld van bloemen en creativiteit. Schrijf je snel in en laat je creativiteit bloeien!