Barneveld

Open tuin Mariska van Harten

Afdeling:

Barneveld

Datum:

05-08-2024


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Mariska van Harten
Kootwijkerbroekerweg 43
kootwijkerbroek

Route

Vanavond open tuin bij Mariska van Harten!

Meer info:

Welkom in mijn tuin op 5 augustus 2024 !
Na een onderbreking van ongeveer 10 jaar, heb ik inmiddels mijn lidmaatschap bij Groei & Bloei weer opgepakt en ben ik al weer een aantal jaar met heel veel plezier zoveel mogelijk in mijn tuin te vinden. Dit lukt vanwege drukke werkzaamheden minder als ik zou willen, maar de momenten waarop het lukt, geniet ik met volle teugen !! Tuinieren geeft voor mij rust in een druk bestaan.

Bomen, planten, vissen, vogels, etc., het blijft mooi om te zien en horen. Ieder jaar knap ik weer een gedeelte op, hier en daar een nieuwe plant en wéér een nieuwe boom die ik nog niet had en zo blijft m’n hobby levendig en leuk. Vanwege het weer is het nog wel eens een uitdaging om alles levendig te houden, maar leuk blijft het wél. Dit alles is mede mogelijk door een aantal keer per jaar de hulp van een paar handige tuinmannen waar ik heel blij mee ben.

De Open Tuinen van Groei & Bloei mag ik graag bijwonen en daarom stel ik zelf mijn tuin ook weer een keertje open voor Groei & Bloei (al is mijn tuinplan nog steeds niet af, maar dat is die waarschijnlijk nooit....;) Tot ziens in 2024!
Hartelijke groeten, Mariska van Harten

 

5 augustus - Mariska van Harten
Kootwijkerbroekerweg 43
Kootwijkerbroek

Tuin open vanaf 19:30